2022-05-10 08:09:33• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Vízöntő - Nagy fejlődésen mész át lelkileg

Napi horoszkóp május 10-re a tizenkét csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.

A napi horoszkóp szerint a Hold a Szűz jegyébe lép, ami egy nagyon összeszedett energia. Remekül sikerül most mindaz, ami nagy összpontosítást és az energiák fókuszálást igényel. Nyugodtan vágd nagy fába a fejszédet! A szingli Kos pedig kezdeményezzen bátran, ha vonzódik valakihez.


Bika: IV. 20. - V. 20.

Nehéz napra számíthatsz. A szokott lojalitásod és béketűrésed mintha elhagyott volna, apróságok miatt is ki tudsz kelni magadból. Ne hozz elhamarkodott döntéseket! Próbálj meg ez egyszer az eszedre hallgatni!


Ikrek: V. 21. - VI. 21.

Ha az estét baráti körben töltöd, hamar jókedvre hangolódsz, és talán még azt is észreveszed, hogy egyik barátod egészen más szemmel néz rád, mint a többiek. Egyelőre azonban nincs elég bátorsága a kezdeményezéshez. Talán ha bátorítanád, vagy te magad tennéd meg a kezdő lépéseket!


Rák: VI. 22. - VII. 22.

A Hold a Szűz jegyébe lép, ami jelzi, hogy most ügyesen tudod rendszerezni a dolgaidat, és egyaránt nagy figyelmet fordítasz a részletekre és az összképre is. Érdemes most nekifutni azoknak a dolgoknak, amik nem jöttek össze elsőre!


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

Érzelmi problémáidat egészen új megvilágításban látod, és egyik barátod segítségével a megoldásra is rátalálsz. Néha egyszerűen szükség van a külső szemlélő objektivitására ahhoz, hogy jó döntést tudj hozni.


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

A Szűz Hold erejével ma nagy sikerekre vagy hívatott! Bármi, amit a magánéletben vagy a munkában tervezel, most elérhető, és ráadásul nem is kell különösebben megfeszülni az eredményekért. Használd ki ezt a napot!


Mérleg: IX. 23. - X. 22.

A Merkúr hátrálása miatt lehet, hogy akadozva valósulnak csak meg az elképzeléseid. Talán nem is baj, mert a váratlan akadályok arra késztetnek, hogy újragondold az elképzelésedet. És talán olyan részletre is fény derülhet így, amit nem is sejtettél.


Skorpió: X. 23. - XI. 21.

A bolygók jelzése szerint ma lesz egy olyan élményed, ami miatt a régi barátságok tovább mélyülnek, sőt, talán az egyikről kiderül, hogy sokkal több már, mint barátság. Ettől a felismeréstől kicsit meghökkensz. Az hoz zavarba, hogy eddig észre sem vetted a jeleket.


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

Az ellentmondásos csillagállásokat talán te érzed meg a legjobban. A bolygóhatások egyrészt bizakodóvá és nagyravágyóvá, másrészt türelmetlenné tesznek. Azért csak legyél óvatos az új húzásokkal!


Bak: XII. 22. - I. 19.

Rengeteg a dolgod, de frissnek és energikusnak érzed magad, mindennek a végére tudsz járni. A rengeteg energiából még mások megsegítésére is futja. Adj tanácsot, segíts, ahol tudsz! Hamarosan megkapod az univerzumtól a jutalmadat!


Vízöntő: I. 20. - II. 18.

Nagy fejlődésen mész át lelkileg. Habár nehéz lehet ez a periódus, tudd, hogy fontos tanulságokat tartogat. A személyiséged, a lelked gazdagodik általa. És a boldogság sincs már messze...


Halak: II. 19. - III. 20.

Ma igazán szerelmes hangulatban érezheted magad. Az illúziók beteljesülésének ideje jött el a számodra. A mai napon is akkor érzed magad a legjobban, ha a szerelmeddel töltheted el.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: